Grasrotandelen

Isfjorden IL er et idrettslag som er drevet på full frivillighets ordning og alle som legger ned tid i idrettslaget gjør det på egen tid og uten å få noe som helst betalt for det.

 

Idrettslaget ønsker å kunne tilby gode tilbud til barn, ungdom og voksne til å kunne trene den idretten som de ønsker å trene og den idretten som passer de best. Idrettslaget ønsker og tilby / legge til rette for mange ulike aktiviteter.

 

Ettersom idrettslaget ønsker å holde medlemsavgiften så lav som mulig, er man også avhengig av andre inntektskilder.

Grasrotandelen fra Norsk Tipping er en viktig inntektskilde for Isfjorden Idrettslag.

 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av Norsk tipping sitt overskuddet skal gå til.

 

Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker.

 

Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

 

Vi ønsker og håper at flest mulige medlemmer og andre folk i bygda som benytter seg av anleggene eller idrettstilbudene som Isfjorden Idrettslag har å tilby blir Grasrotgivere og støtter Idrettslaget.

 

Midlene fordeles på alle idrettene under idrettslaget og benyttes til både drift av anlegg og til tilrettelegging for aktiviteter.

 

Ikke la din grasrotandel gå tapt sjekk opp om du er Grasrotgiver.

 

Du kan enkelt støtte Isfjorden Idrettslag med å sende melding fra din mobil til 2020 med teksten “Grasrotandelen 971373202”

 

Dette kan også gjøres hos «din» nærmeste kommisjonær, på Norsk Tipping sine nettsider eller via Norsk Tipping Mobil App.

 

Her på siden kan du også se hvor mange Grasrotgivere som hjelper oss med å støtte idrettslaget og hvor høy sum som har blitt generert hittil i år.